Prodavam

Prodavam kotle za parno Temy 25, novo neotpakuvano,
Телефонски број:   071 801 548
Град:   Dracevo, Skopje

 

Оглас број: 5922  |  Објавен на: 07.11.2016  |  Гледаност: 47

Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.