Tefloniziram

Gi tefloniziram site vidovi na valjaci, tavi, ploci za vakumiranje i drugi raboti.
Телефонски број:   072443236
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6511  |  Објавен на: 29.9.2017  |  Гледаност: 45

Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.