Стан

Се издава, целосно реновиран стан во куќа со посебен влез.
• 44 м2
• 2 соби (спална и дневна/кујна)
• Бања
Локација: населба Влае, веднаш до мостот Обединети нации.
Опременост:
• ТВ
• Машина за перење
• Фрижидер
• Шпорет
• Термо печка и панел за греење
Спалната соба е празна. Можност да се издава како што е или да се опреми со нови кревети и гардеробер, по договор со закупувачот.
Цена: 10.500 денари.
Во цената се вклучени трошоци за вода, BoomTV и WiFi.
Контакт: Слободан, моб. 071/ 32 98 23
Телефонски број:   071 329 823
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6517  |  Објавен на: 02.10.2017  |  Гледаност: 83

Информации за огласувачот
Лице за контакт: Слободан
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.