Продажба на стан

Се продава 4-собен стан од 105м2, на први спрат, до ТЦ Бисер во Аеродром.
Цена по договор.
Телефонски број:   078289393
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 6527  |  Објавен на: 03.10.2017  |  Гледаност: 47

Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.