Izdavam ducan vo GTC Skopje

Izdavam ducan od 14m2 na prizemje vo GTC do Soravija. Ima voda, struja i tri
strani izlog so staklo. Cena 200 evra.
Телефонски број:   078408199
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6536  |  Објавен на: 12.10.2017  |  Гледаност: 23

Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.