Наместен стан во центар, Скопје

Издавам двособен, наместен стан во строгиот центар на Скопје, на улица Македонија. Предност самци, специјализанти. Парно, клима, лифт. Можност за дополнително подземна гаража.
Телефонски број:   070 262762
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 6565  |  Објавен на: 29.10.2017  |  Гледаност: 63

Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.