Келнерка

Се бара келнерка за работа во кафич.
За во Ѓорче Петров.
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 6571  |  Објавен на: 31.10.2017  |  Гледаност: 48

Информации за огласувачот
Лице за контакт: Стефан
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.