СИТЕ ОГЛАСИ

Издавам наместен стан во строгиот центар на Скопје

Скопје

Станот се наоѓа помеѓу Зелен пазар, ОУ Димитар Миладинов и Тинекс Discount кај подвозникот. Има 3 соби (секоја со...Барам

Гостивар

Барам чистење со Кирби на стан, особено приоритет на лежаи-кревет двосед, за стан во Скопје.


Објавен на 11.9.2015 тука: Сервис за чистење  Додадете во фаворити  Содржина   Контакт

Издавам

Гостивар

Стан од 60м2, комплетно наместен, во населба Капиштлец - Скопје.


Објавен на 11.9.2015 тука: Станови-изнајмување  Додадете во фаворити  Содржина   Контакт

Итно се издава стан во Центар - Дебар Маало!

Скопје

Станот е на ул. „29ти Ноември“ и е опремен со мебел, плазма ТВ, машина за перење во тоалетот и има опремена...Se prodava stan sproti Simpo vo voenata zgrada kaj Reptil

Struga

Se prodava stan od 50 m2 vo Skopje, vo voenata zgrada kaj Reptil sproti Simpo.Физика и Хемија

Скопје

Часови по физика и хемија за средно и основно.


Објавен на 10.9.2015 тука: Часови и инструкции  Додадете во фаворити  Содржина   Контакт

Se bara menager

Skopje

Se bara kozmeticarka so uskustvo za brend menager na Francuska kozmetika vo renomirana kompanija vo R.Makedonija. Za poceten kontakt ispratete email vo inbox na ovoj oglas.Се издава гарсоњера

Скопје

Гарсоњера во куќа, околу 60 квадратни метри, со посебен влез, посебно купатило, кујна, се издава на...


Објавен на 10.9.2015 тука: Станови-изнајмување  Додадете во фаворити  Содржина   Контакт

Se prodava skuter 125ccm3 - vespa replika old school

Skopje

Se prodava skuter 125ccm3 - vespa replika old school: Model "roadbike" rt. Zafatnina 125ccm3, 4-takten. Proizveden 2011, prva registracija 2014. Registriran do April 2016. Boja crna. Pominati...