ДОМЕНИ
    ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ВАШИОТ ИДЕАЛЕН WEB ПРОВАЈДЕР!
    Ова е местото каде што Ви овозможуваме мошне едноставно и многу поволно да регистрирате (исто така, и да префрлите и да обновите) домени со околу 200 различни наставки. Таквиот голем избор овде Ви дава одлична можност да најдете идеално име за Вашата web страница.
    За да проверите дали е слободен (незафатен) посакуваниот домен едноставно штиклирајте ја наставката со која сакате да биде тој, a во полето после „www.“ напишете го името на доменот и кликнете на „Барање“ подолу.
 accountant      actor      airforce      amsterdam      army      asia      attorney      auction  
 audio      band      bar      beer      berlin      best      bet      bid      bio      biz  
 black      blackfriday      blue      build      buzz      bz      ca      capetown      casa  
 cc      christmas      click      cloud      club      cn      co      college      com  
 consulting      cooking      country      cricket      cymru      dance      date      de  
 degree      democrat      dentist      desi      design      diet      download      durban  
 earth      engineer      eu      faith      family      fashion      fishing      fit      flowers  
 forsale      futbol      garden      gift      gives      global      gold      green      guitars  
 haus      help      hiphop      horse      host      hosting      immobilien      in      info  
 ink      irish      joburg      juegos      kaufen      kim      kiwi      la      lawyer  
 lgbt      link      live      loan      lol      london      love      market      markets  
 me      men      menu      mn      mobi      moda      mortgage      nagoya      name  
 navy      net      news      ninja      nl      nyc      nz      one      online      org  
 party      pet      photo      pics      pictures      pink      poker      press      pro  
 property      pub      pw      quebec      racing      red      rehab      rent      republican  
 rest      review      reviews      rip      rocks      rodeo      ru      sale      science  
 sexy      shop      site      ski      social      software      soy      space      stream  
 studio      surf      tattoo      tech      tel      tokyo      top      trade      trading      tv  
 uk      uno      us      vc      vegas      vet      video      vip      vodka      vote  
 voto      wales      wang      webcam      website      wedding      wiki      win      work  
 ws      xyz      yoga    
www.    
    Ако е слободен, креирајте бесплатен domain control panel и оттаму ќе уплатите колку што изнесува цената на доменот (доколку не сте во можност да платите преку PayPal, слободно контактирајте со нас за да побарате да Ви испратиме наша денарска сметка).
    Така, за истата цена колку што чини секој купен домен ќе добиете и:
    - Интерактивен Domain Control Panel.
    - Менаџирање со сите Ваши домени од едно место.
    - Интерактивно процесуирање, без никакво чекање, ниту без некое погрешно враќање на Вашите домени.
    - Обнова на секој домен во реално време.
    - Заштита на приватноста.
    - Креирање под-корисници за одреден домен.
    - Интегрирана можност за плаќање внатре во самиот Domain Control Panel.
    - Преглед на трансакциите.
    - 24 X 7 X 365 дена поддршка.
    - On-line фактурирање.


Домени:
 Регистрација 

 Префрлување 

 Најава 
Други услуги:
 Оптимизација 

 Одржување 

 Топ Про Хостинг 
ДОНЕВ СЕРВЕР:
 Докажан регистрар 

 За нас 

 Контакт 
Начини на плаќање:
 Примаме денарско, 
 но и плаќање со 
Следете нè на:


©  2004-2017 ДОНЕВ СЕРВЕР - Сите права се задржани