КОНТАКТ
    За да контактирате со нас доволно е во полињата предвидени за тоа точно да ги наведете податоците за Вашето име и презиме, е-mail адресата, како и да го напишете насловот и содржината на пораката. При тоа, задолжително пополнете ги сите полиња. Ќе Ви одговориме колку што е можно поскоро, бидејќи на сите наши клиенти им стоиме на располагање во секое време. Единствено оние за кои ќе оцениме дека се несериозни или пишуваат навредувачка содржина нема да ги земеме предвид.
    Доколку сте сериозни, а сепак не добиете одговор во рок од 24 часа, Ве молиме контактирајте нè повторно. Имено, постои можност погрешно да сте ја напишале Вашата e-mail адреса и поради тоа не сме можеле да стапиме во контакт со Вас.


Име и презиме : 
E-mail адреса : 
Наслов на пораката : 
Содржина на пораката : 

Домени:
 Регистрација 

 Префрлување 

 Најава 
Други услуги:
 Оптимизација 

 Одржување 

 Топ Про Хостинг 
ДОНЕВ СЕРВЕР:
 Докажан регистрар 

 За нас 

 Контакт 
Начини на плаќање:
 Примаме денарско, 
 но и плаќање со 
Следете нè на:


©  2004-2017 ДОНЕВ СЕРВЕР - Сите права се задржани