ОДРЖУВАЊЕ WEB СТРАНИЦИ
    Очигледен е фактот дека не е доволно само да имате web страница поставена на Интернет, туку таа треба да се дополнува или менува содржински. Тоа е неопходно кога на web страницата се презентира нешто што важи само одреден период, или кога има потреба од дополнување со нови информации, или пак, едноставно да има некоја промена за да биде интересно за посетителите повторно и повторно да навраќаат, а не да престанат да ја посетуваат Вашата web страница поради тоа што е постојано иста во дизајнот и во содржината.
    Покрај останатите услуги кои ги нудиме, ние вршиме и професионално и квалитетно одржување web страници, ажурирајќи ги дневно, неделно или месечно. Таквите web страници може да бидат хостирани на наш сервер или на сервер каде што веќе се сместени. Ако и Вие имате потреба содржината на Вашата web страница да ја дополнувате или менувате периодично, повелете контактирајте нè и ќе се договориме за поединостите. За контакт со нас кликнете тука.
    Доколку бидете наш клиент во поглед на одржувањето на Вашата web страница, за истата ќе добиете и атрактивно рекламирање на грандиозниот огласник www.oglasi.mk со 50% попуст од цената за рекламирање таму. Повеќе за тоа можете да дознаете тука.


Домени:
 Регистрација 

 Префрлување 

 Најава 
Други услуги:
 Оптимизација 

 Одржување 

 Топ Про Хостинг 
ДОНЕВ СЕРВЕР:
 Докажан регистрар 

 За нас 

 Контакт 
Начини на плаќање:
 Примаме денарско, 
 но и плаќање со 
Следете нè на:


©  2004-2017 ДОНЕВ СЕРВЕР - Сите права се задржани