АТРАКТИВНО РЕКЛАМИРАЊЕ
    Ви нудиме извонредна можност за Ваше атрактивно рекламирање на грандиозниот огласник www.oglasi.mk , кој претставува посебна привлечност на Интернет и беше прогласен и за web страница со најголема посетеност.
    Во таква ситуација, пред исклучително широк аудиториум, сигурно дека Вашата реклама објавена на овој огласник на Интернет многу ќе значи за Вас. Рекламата во вид на банер ќе ја објавиме на грандиозниот огласник и таа таму ќе биде присутна нон-стоп деноноќно пред многубројните посетители. Банерот ќе го поврземе со линк (врска) кон Вашата web страница, без разлика на кој сервер се наоѓа таа. Линкот служи кога посетителите ќе кликнат на банерот, автоматски да влезат на Вашата web страница и поопширно да се запознаат со она што е презентирано на неа. На тој начин ќе се здобиете со голема посетеност на web страницата и најдобро можно претставување пред исклучително широк аудиториум.
    Останува само да контактирате со нас, користејќи го овој контакт. Ние ќе Ви ги презентираме цените за рекламирање и ќе Ви овозможиме да платите на едноставен и сигурен начин преку PayPal. Ако немате таква можност тогаш можете да уплатите на нашата денарска жиро сметка, која по Ваше барање дополнително ќе Ви ја испратиме. Веднаш штом ќе го добиеме уплатениот износ Вашата реклама ќе ја објавиме на соодветното рекламно место.
    За да добиете појасна претстава како функционира грандиозниот огласник и подобро да ја согледате користа од Вашето рекламирање на него, повелете посетете го www.oglasi.mk и уверете се во идеалната можност да бидете популаризирани на Интернет.


Домени:
 Регистрација 

 Префрлување 

 Најава 
Други услуги:
 Оптимизација 

 Одржување 

 Топ Про Хостинг 
ДОНЕВ СЕРВЕР:
 Докажан регистрар 

 За нас 

 Контакт 
Начини на плаќање:
 Примаме денарско, 
 но и плаќање со 
Следете нè на:


©  2004-2017 ДОНЕВ СЕРВЕР - Сите права се задржани