ТОП ПРО ХОСТИНГ
    Овде ние ќе презентираме web хостинг компании од целиот свет, за кои ќе оцениме дека навистина го заслужуваат епитетот најдобри од повеќе аспекти: популарност, перформанси, атрактивност, квалитетна поддршка и цена. Се разбира, нивните хостинг услуги мора да имаат опција за Apache, Python, PHP 4 или 5, MySQL, Microsoft FrontPage екстензија, email (вклучувајќи webmail) и т. н.
    Кликнете на линкуваниот текст од секоја долунаведена web хостинг компанија и одберете што е најдобро за Вас. После тоа ќе контактирате исклучиво со компанијата од која ќе купите хостирање, а не со нас. Ние овде само презентираме web хостинг компании за да Ви помогнеме да го најдете најдоброто на едно место. Значи, ние како ДОНЕВ СЕРВЕР ќе немаме никаква обврска спрема Вас, бидејќи сами одлучувате дали ќе купите хостирање од некоја од овие компании.
    Единствено можеме да Ви помогнеме околу плаќањето. Имено, доколку не сте во можност да извршите плаќање со кредитна картичка, ќе Ви излеземе во пресрет да уплатите во денарска противвредност на нашата жиро сметка, а потоа наместо Вас ние ќе платиме соодветно кај web хостинг компанијата за хостирањето кое ќе сакате да го купите оттаму.
    Како што можете да видите, сега имаме презентирано една светска web хостинг компанија. Тоа е поради фактот што таа веќе подолг период ги исполнува нашите критериуми и е пред сите останати светски web хостинг компании. Впрочем, кликнете на линкуваниот текст подолу и уверете се самите.

КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА НАШАТА ПОНУДА
ТОП ПРО ХОСТИНГДомени:
 Регистрација 

 Префрлување 

 Најава 
Други услуги:
 Оптимизација 

 Одржување 

 Топ Про Хостинг 
ДОНЕВ СЕРВЕР:
 Докажан регистрар 

 За нас 

 Контакт 
Начини на плаќање:
 Примаме денарско, 
 но и плаќање со 
Следете нè на:


©  2004-2017 ДОНЕВ СЕРВЕР - Сите права се задржани