ЗА НАС
    Ние сме со долгогодишно професионално искуство во оваа област. Максимално до најмала ситница го познаваме она што го работиме, а воедно се одликуваме и со сериозен и одговорен однос кон нашите ценети клиенти, кои сето тоа го наградуваат на тој начин што постојано несебично ни ја подаруваат нивната доверба.
    Стекнатото ексклузивно овластување ни овозможува директно со името на нашата компанија не само да регистрираме домени за наши клиенти ширум светот, туку и да издаваме право на оние кои се заинтересирани да регистрираат домени за нивни клиенти. Се разбира, секој од нив ќе може да го користи сопственото заштитно име за неговите клиенти и „DONEV SERVER“ нема да фигурира на ниедно место.
    Со регистрацијата на домени, со услугата за професионално и квалитетно одржување web страници, како и со атрактивното рекламирање, сметаме дека можеме комплетно да Ви понудиме и да Ве задоволиме со квалитетна презентација на Интернет.
    За да остварите директен контакт со нас, повелете, обратете се на:

Тел.: 02 / 6152-240

ДОНЕВ СЕРВЕР
ул. Првомајска крак 4 бр. 89
1000 Скопје
Македонија


Домени:
 Регистрација 

 Префрлување 

 Најава 
Други услуги:
 Оптимизација 

 Одржување 

 Топ Про Хостинг 
ДОНЕВ СЕРВЕР:
 Докажан регистрар 

 За нас 

 Контакт 
Начини на плаќање:
 Примаме денарско, 
 но и плаќање со 
Следете нè на:


©  2004-2017 ДОНЕВ СЕРВЕР - Сите права се задржани