APPLE IPHONE 15 PRO MAX 256GB

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB
Boja: sina titanium
Kapacitet: 256 GB
OTKLUČENO - Podgotven za upotreba so site GSM mrežni operatori
ZABELEŠKA: iPhone-ite doaǵaat so kompletna dopolnitelna oprema i 1 godina garancija na Apple.

Телефонски број:   078841183
Град:   Skopje
Држава:   Mkd

 

Оглас број: 0126  |  Објавен на: 04.06.2024  |  Гледаност: 426Информации за огласувачот
Лице за контакт: Ivan
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.