Passat 2.5 tdi

Passat 2.5 tdi so najvisoka mozna oprema... 2003 god..
Телефонски број:   076232424
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6595  |  Објавен на: 13.11.2017  |  Гледаност: 84

Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.