Курс за сметководство, претприемништво и Ексел

Времетраење: 8 недели, 2 пати неделно по 90 мин.
Термини: вторник/четврток или понеделник/среда од 17,30-19,00 часот.
Дополнителни бенифиции: 30% попуст на секој нареден курс, 30% на практично доусовршување.
-Бесплатен прирачник-обука за претприемништво (Како да креираш совршена бизнис идеа).
-Бесплатен прирачник-обука за Microsoft Excel.
Цена: 9.000,00 денари со можност за плаќање на две рати.
Добивате: Познавања од сметководството, претприемништвото и Microsoft Excel, три обуки за една цена,Сертификати за посетувана обука и Препорака за работа.
Услови: Јавете се на (076)228-055 за да се пријавите за следење на курсот, ограничен број на слушатели заради оформување на групите.
Локација: Карпош 4,во близина на Сити Мол.
Телефонски број:   076228055
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6604  |  Објавен на: 20.11.2017  |  Гледаност: 52

Информации за огласувачот
Лице за контакт: Наташа
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.