Издавам стан во Центар

СЕ ИЗДАВА СТАН ОД 50М2 ВО ЦЕНТАР-СКОПЈЕ, ПОЗАДИ РАМСТОР, ЗА ЕДНА ИЛИ ДВЕ ВРАБОТЕНИ ОСОБИ ИЛИ МЛАД БРАЧЕН ПАР БЕЗ ДЕЦА СО МАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛНОСТ. ЦЕНА 220 ЕВРА.
Телефонски број:   072/740-267
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6623  |  Објавен на: 04.12.2017  |  Гледаност: 27

Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.