Персонал за работа во маркети

МАРКЕТ Т има потреба од ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ

Работни задачи:
-прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата;
-грижа за опремата за работа;
-брза и коректна услуга на потрошувачите.

Потребни квалификации:
-минимум ССС;
-со или без работно искуство;
-подготвеност за работа во тим;
-желба за работа во динамична средина;
-желба за работа во смени.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на: tebagrupdooel@gmail.com
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6654  |  Објавен на: 09.1.2018  |  Гледаност: 33Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.