Продавам

Се продава Mitsubishi Pajero, 3,2 Di-D, 2001. г., автоматик, дизел, со БГ таблици, со платена МК царина и хомологација. Возилото е со FULL опрема. Цена по договор.
Телефонски број:   070210340
Град:   Пехчево
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 6658  |  Објавен на: 10.1.2018  |  Гледаност: 25Информации за огласувачот
Лице за контакт: Тодор
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.