Продавам куќа во населба Радишани

Продавам двоспратна куќа во Бел Камен, населба Радишани, со 6 соби, 2 кујни, 2 купатила, сопствена гаража со површина од 30 м2, простран двор со површина од 500 м2. Куќата е опремена со централно парно греење преку шпорет на дрва. Цена: 90 000 евра.
Телефонски број:   070382603
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6661  |  Објавен на: 11.1.2018  |  Гледаност: 28Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.