Plac vo Sisevo

Se prodava plac vo Sisevo na mnogu dobra mesto polozba, ima moznost za priklucok na struja i voda (do samiot plac proaga vodovodna mreza, kako i struja). Se naoga na 100m od rekata Treska i ima vlez-izlez na sam asfalten pat.
Телефонски број:   070 372 443
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6671  |  Објавен на: 24.1.2018  |  Гледаност: 54Информации за огласувачот
Лице за контакт: Dimitar
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.