Стан во Центар

Се издава двособен стан во Центар, на поволна локација, блиску до општина Центар. Станот е опремен и има централно парно греење.
Телефонски број:   075 277 763
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6681  |  Објавен на: 28.1.2018  |  Гледаност: 78Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.