Personal za vo restoran

Potreben e personal za vo restoran vo Ohrid:
1 skaradzija so iskustvo,
2 kelneri so iskustvo i poznavanje stranski jazik,
3 pomosnicki za vo kujna.
Obezbedeno e smestuvanje.
Телефонски број:   078 304 705
Град:   Ohrid
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6687  |  Објавен на: 31.1.2018  |  Гледаност: 54Информации за огласувачот
Лице за контакт: goran
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.