Atraktiven 44 godisen kavaler

Atraktiven 44 godisen g-din od Skopje so sopstven biznis i cuvstvitelen po priroda bara devojka ili razvedena slobodna zenska osoba za vzaemno druzenje, mozen i brak.
Телефонски број:   077 548 386
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6708  |  Објавен на: 07.2.2018  |  Гледаност: 30Информации за огласувачот
Лице за контакт: bobi
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.