Taksi firma ima potreba od taksi vozaci

Taksi firma ima potreba od taksi vozaci za vozila pod renta. Povolni uslovi.
Biljana 077 612 578
Телефонски број:   077612578
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6711  |  Објавен на: 10.2.2018  |  Гледаност: 22Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.