Iznajmuvam stan vo Novo Lisice

Iznajmuvam stan vo Novo Lisice. Stanot e 48m2, na 3-ti sprat, namesten, renoviran povolen za zivenje na samec, samica ili mlad bracen par bez deca.
Телефонски број:   071358112
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6715  |  Објавен на: 12.2.2018  |  Гледаност: 22Информации за огласувачот
Лице за контакт: Vera
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.