Baram prodavacka

Baram prodavacka

Baram zena ili devojce za rabota vo market vo centar kaj univerzalna sala. Plata 15000 denari, se raboti vo dve smeni.
Телефонски број:   070204477
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6737  |  Објавен на: 25.2.2018  |  Гледаност: 47Информации за огласувачот
Лице за контакт: Sanja
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.