Prodavam plac

Prodavam plac

Prodavam plac od 1260 m2 na odlicna lokacija vo s. Gluvo.
Телефонски број:   078 305 113
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6746  |  Објавен на: 28.2.2018  |  Гледаност: 30Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.