Издавам стан во Дебар Мало

Издавам стан во Дебар Мало

Издавам стан oд 62 м2 во Дебар Мало за студенти и самци. Mоже и за фирма со само преструктуирање на простор. Локацијата е прекрасна: наспроти Вардар Мебел и Ројал Бургер. Цена 200e.
Телефонски број:   070997009
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6752  |  Објавен на: 02.3.2018  |  Гледаност: 38Информации за огласувачот
Лице за контакт: живко
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.