Antike Kachelöfen

Antike Kachelöfen

Две уникатни (зачувани) сегменти на стилски керамички садови од порцелан Antike Kachelöfen, од периодот на Марија Терезија (1781).
Не е обновена, субјектот е уникатен, во нашата куќа повеќе од 100 години.
Димензија на голем украс на парче:
- висина 32 см.
- ширина 68 см,
- околу 10 кг.
Телефонски број:   +381628631011
Град:   Сомбор
Држава:   Србија

 

Оглас број: 6764  |  Објавен на: 06.3.2018  |  Гледаност: 22Информации за огласувачот
Лице за контакт: Boris
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.