Izdavam prazen dvosoben stan

Izdavam prazen dvosoben stan

Izdavam prazen dvosoben stan od 60m2 vo Karpos 1, na ul. Nikola Tesla.
Телефонски број:   070 393 427
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6783  |  Објавен на: 07.3.2018  |  Гледаност: 29



Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.