Deloven prostor vo Pintija

Deloven prostor vo Pintija

Se izdava deloven prostor vo Pintija: so struja, voda, povrzan na asfalten pat. Prostorot raspolaga so hala 110m2, kancelarii 30m2, pomosen magacin-prostor 20m2 + kujna + toalet. Objektot raspolaga so plac od 1000m2 celosno ograden, mnogu ubav pristap-vlez (slobodno vleguva sleper). Pogodno za magacin, trgovija, bravarska, proizvodstvena ili bilo koja druga dejnost.
Телефонски број:   070 372 443
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6784  |  Објавен на: 08.3.2018  |  Гледаност: 17Информации за огласувачот
Лице за контакт: Dimitar
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.