Deloven proizvoden objekt

Deloven proizvoden objekt

Se prodava ili izdava deloven objekt, na oddalecenost od centarot na Skopje samo 6 km.
Телефонски број:   070233590
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6792  |  Објавен на: 12.3.2018  |  Гледаност: 16Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.