Се продава ИТНО стан во Црниче

Се продава ИТНО стан во Црниче

Се продава стан во Црниче. Станот е од 119 м2 со три спални соби и две купатила од кои едното во склоп на големата спална соба, голема дневна соба, подно греење на струја со сопствена регулација, квалитетна столарија и блиндор врата.
Подрум од 8м2, како и гаража.
Цена 800 е за м2.
Телефонски број:   075230410
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6813  |  Објавен на: 26.3.2018  |  Гледаност: 56Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.