Se izdava ekskluziven dukan vo Debar Maalo

Se izdava ekskluziven dukan vo Debar Maalo

Se izdava dukan vo Debar Maalo na ul. Andon Dukov so povrsina 120m2 (60+60m2) pogoden za sekakva namena (prodavnici, saloni, prestavnistva, ordinacii, skoli za stranski jazici i dr.). Sloboden e od 1. juni 2018 god. Cenata e 700 Evra.
Телефонски број:   070804613
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6831  |  Објавен на: 07.4.2018  |  Гледаност: 27Информации за огласувачот
Лице за контакт: Dimitar
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.