Продавам куќа

Продавам куќа

Се продава куќа во Сопиште, од 100 м2, двор 306 м2, подрум 20 м2, со опремена кујна, и комплет средени документи. Итно!
Телефонски број:   077/705-297
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 6840  |  Објавен на: 15.4.2018  |  Гледаност: 19Информации за огласувачот
Лице за контакт: Павлина Тасева
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.