Stan od 58m2 vo Star Aerodrom

Stan od 58m2 vo Star Aerodrom

Gradba 2017, vtor kat, dnevna, kujnski, trpezarijski del, dve sobi.
Телефонски број:   071 349 455
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6862  |  Објавен на: 27.4.2018  |  Гледаност: 53Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.