Издавам, продавам трособен наместен стан

Издавам, продавам трособен наместен стан

Продавам или издавам трособен наместен стан на трети спрат од 92 м2 во Ново Лисиче - општина Аеродром. Има централно парно греење, нема лифт. Станот е во солидна состојба. Се наоѓа во близина на полициската станица и паркот на Тоше.
Телефонски број:   070 219841
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6880  |  Објавен на: 09.5.2018  |  Гледаност: 46Информации за огласувачот
Лице за контакт: петар
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.