Продавам нива во Нов Дојран

Продавам нива во Нов Дојран

Продавам нива со површина од 5318м2 во Туристичка населба во Нов Дојран. Нивата се наоѓа веднаш под спортскиот центар Истатов. До нивата води асфалтиран пат и до самата нива има паркиралиште. На неколку метри од нивата се наоѓа каналот каде што се напојува со вода Дојранското Езеро. Во негова близина има клупи и местото е убаво уредено.
Цена по договор.
Телефонски број:   078-396-160
Град:   Нов Дојран
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 6910  |  Објавен на: 29.5.2018  |  Гледаност: 69Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.