Издавам стан

Издавам стан

Издавам комплетно наместен стан на ул. Бихачка (Центар-Скопје), 85м2, со две спални (по 2 кревети во соба), дневна, кујна со трпезарија, купатило, WC, 2 балкони и остава за 300 EUR месечно.
Телефонски број:   078488081
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6919  |  Објавен на: 03.6.2018  |  Гледаност: 62Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.