Se prodava teretno kombe OPEL VIVARA

Se prodava teretno kombe OPEL VIVARA

Se prodava teretno kombe OPEL VIVARA so nosivost 3.5 toni, proizvodstvo 2009 god., pominati 285.000 km. Ima 6 brzini, klima i drugi uredi. Cena 7.800 EUR.
Телефонски број:   078/304-370
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6927  |  Објавен на: 11.6.2018  |  Гледаност: 201Информации за огласувачот
Лице за контакт: Lence
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.