Се продаваат голуби

Се продаваат голуби

ПРОДАВАМ ОКОЛУ 70 (СЕДУМДЕСЕТ) ГОЛУБИ.
ЛОКАЦИЈА ДЕЛЧЕВО.
ЦЕНА ПОВОЛНА, ПО ДОГОВОР.
Телефонски број:   072612098
Град:   Делчево
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 6942  |  Објавен на: 21.6.2018  |  Гледаност: 50Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.