Villa Koceski - Pestani

Villa Koceski - Pestani

Villa Koceski e smestena na 150m. od centarot i 50m. od ezeroto vo tivka i zelena okolina. Apartmanite raspolagaat so sopstven toalet, mini kujna so komplet sadovi, WI-FI, cab. TV, golem dvor so sopstven parking, terasi, mesto za zaednicka skara...
Телефонски број:   070-258-333
Град:   Ohrid

 

Оглас број: 6946  |  Објавен на: 26.6.2018  |  Гледаност: 42Информации за огласувачот
Лице за контакт: Toni
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.