Продавам доградена барака

Продавам доградена барака

Продавам или менувам за стан доградена барака 80 квадрати со дворно место 217 квадрати, во Влае до училиштето Димо Хаџи Димов. Цена по договор.
Телефонски број:   071325576
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 6950  |  Објавен на: 27.6.2018  |  Гледаност: 42Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.