Stan vo naselba Zelezara

Stan vo naselba Zelezara

Prodavam stan od 75m2 (golema dnevna soba, kujna, spalna soba, toalet i predsobje) vo naselba Zelezara. Stanot se naoga na prizemje vo zgradite so crvena fasadna cigla, vednas nad parkot Gazi Baba. Vo blizina na stanot ima bolnica, detska gradinka, osnovno i sredno uciliste. Stanot e priklucen na zelezarsko parno greenje i istiot e vo odlicna sostojba.
Телефонски број:   071384542
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6954  |  Објавен на: 02.7.2018  |  Гледаност: 30Информации за огласувачот
Лице за контакт: Goran
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.