Продавам 4-собен стан во Аеродром

Продавам 4-собен стан во Аеродром

Продавам 4-собен стан во Аеродром - Три Бисери, 100 м2 (3 спални, дневна, трпезарија, кујна, бања, купатило, 2 тераси, подрум-посебно соѕидан + бесплатен паркинг). Станот е на 2-ри кат, на многу убава локација, во близина на Паркот на езерцата кај хотел Русија. Се работи за целосно сочуван стан на прекрасна локација, со сменети ПВЦ прозори, во зграда со квалитетна градба, со 25 станари, во многу мирна средина (не излегува на главна улица).
Цена по договор.
Телефонски број:   070-498-778
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6955  |  Објавен на: 02.7.2018  |  Гледаност: 33Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.