Prodazba na stan vo Avtokomanda

Prodazba na stan vo Avtokomanda

Se prodava dvosoben stan vo naselba Avtokomanda na ul. "Tasko Karadza".
Телефонски број:   078344984
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6959  |  Објавен на: 05.7.2018  |  Гледаност: 26Информации за огласувачот
Лице за контакт: Alesandar Dimitrov
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.