Изнајмувам стан во Козле

Изнајмувам стан во Козле

Се изнајмува двособен стан во Козле, комплетно намесетeн, на приземје, од 45м2, со посебен влез, можност за паркирање и користење на тераса и дел од двор.
Телефонски број:   +38971200010
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6960  |  Објавен на: 05.7.2018  |  Гледаност: 32Информации за огласувачот
Лице за контакт: mare
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.