Prodavam Rover 75 cdti 2.0

Prodavam Rover 75 cdti 2.0

ITNO se prodava Rover 75 cdti 2.0, 2004 godina, 96 kw, registriran na bg tablicki, so ful oprema, smeneto ulje i filtri, novi gumi i cela prednica. Vredi da se vidi i proba.
Телефонски број:   078273314
Град:   Pehcevo

 

Оглас број: 6964  |  Објавен на: 09.7.2018  |  Гледаност: 18Информации за огласувачот
Лице за контакт: Boris
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.